Friday, September 07, 2007

Hi-Q Making of Poveste fara nume - acustic 2007

Pe 31 august HI-Q trupa mea favorita au filmat un nou clip. E al doilea extras pe single de pe albumul Best of/Acustic , dupa Buna Dimineata.

Este vorba de "Poveste fara nume-acustic 2007". E o piesa care a mai beneficiat de un videoclip dar are o interpretare noua, orchestratie si structura care te fac sa visezi si sa te bucuri din plin de aventura vietii.

Sunt sigur ca vor avea succes si cu aceasta piesa sensibila asa cum s-a intamplat si cu:"Dor de tine, dor de noi" cand HI-Q au surprins promovand o balada in mijlocul primaverii.
:)

HI-Q au implinit pe 29 Iulie 11 ani de cand s-au lansat si asa cum spuneau in "Sfarsit de septembrie" -varianta acustica:
"In toti acesti ani ne-am dat seama ca mai presus de melodii, clipuri, interviuri, emisiuni, HI-Q inseamna in primul rand prietenie" si "Insa, asa cum "Sfarsit de septembrie" este o poveste frumoasa de dragoste, HI-Q este o poveste frumoasa de prietenie intre noi , si tine..."

Enjoy! Making of Poveste fara nume -acustic 2007
Miss you guyz!

2 comments:

Florin said...

Multumesc

Elenyta said...

Imi place cum suna piesa!Chiar foarte tare..inca nu am facut rost de album.dar sigur cand o sa il am o sa pun piesa asta pe repeat:p