Thursday, January 10, 2008

Schimb de cartiBookblog organizeaza un proiect destul de interesant.
"Schimb de carti" este o serie de intalniri lunare ce se desfasoara in mai multe orase din Romania (si nu numai), simultan.

Cum se desfasoara?

1.Schimb de carti s-ar putea numi la fel de bine "intalnire intre prieteni". Ne adunam intr-un spatiu care este anuntat din vreme pe SchimbDeCarti.ro, asezam cuminti cartile pe masa, cercetam infometati ce au adus ceilalti si, astfel, se leaga conversatii.

1. Schimb de carti s-ar putea numi la fel de bine "intalnire intre prieteni". Ne adunam intr-un spatiu care este anuntat din vreme pe SchimbDeCarti.ro, asezam cuminti cartile pe masa, cercetam infometati ce au adus ceilalti si, astfel, se leaga conversatii.

2. Conversatii care devin, de la editie la editie, din ce in ce mai animate; fiecare e liber sa intre in discutii sau doar sa stea si sa asculte, savurand un ceai, dupa cum ii place. Oricine poate participa la aceste intalniri si e important de inteles ca nu e vorba de un cerc inchis in care toata lumea se cunoaste cu toata lumea.


3. Puteti veni si fara carti, doar ca sa ne cunoastem si sa bem un suc impreuna. Deasemenenea, puteti veni si pleca oricand si puteti lua carti chiar daca n-ati adus nimic in schimb. Daca nu vreti sa luati vreo carte, desi ati adus 3, e foarte bine si asa.


4. Gestionam noi circuitul cartilor pe la cititori.Trebuie doar sa va treceti numele si achizitiile pe o foaie de hartie. Atat e de simplu!

Mai multe info:click

As fi curios sa aflu mai multe impresii de la cineva care a mai participat la o asemenea intalnire. Ma bate un gand sa ma duc si eu. I-am mai sustinut pe booklog intr-un proiect promovand una din initiativele lor.

Daca sunteti interesati:Duminică, 13 ianuarie, începînd cu orele 15:00, în No.8 Caffe. Cafeneaua este pe strada Th. Burada, nr. 8, lîngă Sala CSM, Muzeul de Istorie Naturală

No comments: