Thursday, January 10, 2008

Recensamant bloggeri ieseni

Sunt happy deoarece dupa mult timp cineva isi propune sa realizeze un recensamant al bloggerilor ieseni care se va finaliza cu o mare intalnire.
Good job Ciprian!

Tot timpul m-am intrebat:"oare cati bloggeri sunt in Iasi"?.La una din intalnirile bloggerilor ieseni am discutat despre un recensamant al bloggerilor ieseni si ma bucur ca Ciprian totusi implementeaza acest lucru.

Stiu ca Marius impreuna cu Andi cauta colaboratori pentru un blog despre orasul Iasi.

I'm in. Haideti sa facem ceva si sa devenim o comunitate importanta in acest oras.

Ps: pana acuma la recensamant sunt 38 de bloggeri ieseni.
Sa scap de sesiune cu bine ca am si eu un proiect pentru bloggerii ieseni dar mai mult pe partea de fun&socializare&networking.

4 comments:

flpmihai said...

Daca sunt iesean si sunt stabilit in Timisoara, se pune?
Acum serios, trebuie sa ne unim cumva, sa ne promovam, si sa venim cu idei cu adevarat valoroase, caci doar uniti putem face ceva. Sa lasam draq "page-rank-urile", sa nu ne mai "mancam" intre noi. si sa fim mai uniti. Am auzit intr-un film ceva de genul: Daca vrei sa distrugi o natie (in cazul nostru o zona geografica) fa-i sa se distruga intre ei. Hai sa punem osul la treaba.

alexandru toma said...

pai nu stiu. Ask Ciprian pe blogul lui: http://www.cgavriliu.com/blog.El este cel care se ocupa de recensamant. Pai o sa se faca un blog despre Iasi in urma recensamantului in care vom promova orasul. Nu cred ca e vorba sa distrugem o zona geografica..e pur si simplu ideea de a face ceva pentru acest oras.

flpmihai said...

Ma bucura initiativa, insa cer permisiunea de a ramane putin rezervat pana in momentul in care am sa vad ca se contureaza ceva proiecte fiabile. Pe curand.

alexandru toma said...

Pai tocmai de asta s-a facut proiectul asta. Arunca un ochi pe blog ca Ciprian a facut update la recensamant cu future steps care urmeaza sa se intample