Thursday, June 05, 2008

Airbites este flexibil

Airbites a lansat acuma cateva saptamanii o noua campanie de promovare a serviciilor sale. Campania de marketing mi s-a parut interesanta si astfel au aparut in Pacurari bannere cu Feel , Free, Choose -Airbites.

Serviciile oferite de Airbites se remarca prin flexibilitate. Noile servicii oferite sunt:

Consumatorul poate sa aleaga cand si cat plateste. Alege cate programe vrea sa urmareasca si le plateste doar pe acelea; alege cu cati mega navigheaza si ii plateste doar pe acestia; alege cat si unde vorbeste la telefon si plateste doar ceea ce a ales. Configurarile se pot modifica de la o luna la alta. De exemplu: te duci la mare si apoi la munte- o luna lipsesti de acasa, nu platesti nici telefon, nici cablu, nici internet. Sau esti in sesiune si ai mult de lucrat pe internet, iti maresti viteza la internet cu cati mega doresti.

Ai terminat sesiunea- vrei sa te uiti la televizor, iti alegi pachetul de programe pe care il doresti si scazi viteza la internet. Si poti astfel sa modifici serviciile in functie de nevoile tale.Serviciul telefonie prin internet este la cel mai mic pret de pe piata si poti vorbi de oriunde esti cu acelasi tarif pe care il paltesti cand esti acasa.

Serviciul tv direct pe calculator da posibilitatea de a vizualiza eminsiunile preferate direct pe calculator fara tv tuner. Poti alege unul din cele 3 pachete de programe in functie de nevoi. Daca esti deja abonat ai pachetul Select Free gratuit.

Serviciul de internet ofera studentilor 3 luni gratuit pe perioada vacantei.Noul serviciu "Gazduire si backup" iti da posibilitatea de a salva fisierele importante, de a le accesa de pe propiul mobil, plus ca ai 6 giga gratis.

Feel free to choose Airbites!

No comments: