Wednesday, June 25, 2008

Timo Mass si Fatboy Slim in Romania

The Mission organizeaza un eveniment nou pentru iubitorii muzicii electronice. Este vorba despre The mission dance weekend, un eveniment care se intinde pe parcursul a doua seri, 11 si 12 iulie, pe plaja Hanul Piratilor, Mamaia (spre Navodari).

Prima seara, cea de 11 iulie ii are ca invitati pe
Trentemoller live in concert, pregatit pentru un show unic in Romania avand in vedere ca va interpreta live toate piesele care l-au transformat intr-unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti artisti de muzica electronica ai ultimilor ani si Roger Sanchez, denumit si The S Man, una dintre legendele muzicii electronice din America ce si-a construit un nume impresionant in toata lumea. In deschidere vor mixa DJii si producatorii romani Livio & Roby si Pagal.

Seara de 12 iulie ni-l aduce pentru a doua oara in Romania pe exceptionalul artist Fatboy Slim, renumit pentru show-ul de pe plaja din Brighton Beach unde a adunat peste 250.000 de oameni si Timo Maas, unul dintre rezidentii DC 10, Ibiza. In deschidere vor mixa DJii romani Optick si Rosario Internullo.

Biletele in avans pentru fiecare seara in parte sunt 30 ron, iar pachetul pentru ambele seri este 50 ron. Cei care nu isi achizioneaza bilete in avans, vor putea sa plateasca intrare la locatie, la pretul de 50 ron pentru fiecare seara.

Biletele pentru evenimentul The Mission Dance Weekend care va avea loc in weekend-ul 11- 12 iulie al acestei veri pe plaja Hanul Piratilor s-au pus in vanzare. Biletele sunt disponibile pe
site-ul www.bilete.ro si in toate magazinele Diverta.

Dupa cum se observa iubitorii muzicii electronice se vor bucura in aceasta vara de nume grele si de evenimente super faine. Este vorba despre
Liberty Parade (19 iulie-20 iulie), The mission dance weekend (11-12 iulie), Creamfields (2-3 august). Plus djii care vor mixa in cluburile de pe litoral.
Feel the music!

No comments: