Friday, June 20, 2008

Creamfields in Romania

Un alt festival de muzica electronica are loc in Romania pe langa Liberty Parade. Este vorba de Creamfields, care sarbatoreste 10 ani de existenta.

Prima editie a festivalului
a avut loc in Anglia, in 1998, la Winchester.Următoarele ediţii s-au desfăşurat la Liverpool, apoi la Daresbury - Cheshire. Din 2001, Creamfields devine un festival de talie globală bucurându-se de un mare succes în Marea Britanie, Irlanda, Belgia, Spania, Portugalia, Cehia, Polonia, Rusia, Turcia, Mexic, Argentina, Brazilia şi Chile.

Printre numele sonore care au participat până acum la festivalul Creamfields se numără Pet Shop Boys, Placebo, Faithless, The Prodigy, Fat Boy Slim, Chemical Brothers, Bob Sinclar, Deep Dish, Groove Armada, Tiesto, Sasha, Jon Digwed, Armin Van Buuren, James Zabiela, Carl Kox, Paul Van Dyk, Satoshi Tomiie si multi altii.

In Romania va avea loc pe 2 august (De ziua mea) pe plaja Saturn. Astfel in Romania, pentru prima data in acelasi festival vor mixa David Guetta, Ferry Corsten, David Morales, Danny Howells, Marco V, Mauro Picotto, Darren Emerson, Marchus Schulz, Shlomi Aber, Robbie Rivera (care revine in Romania dupa ce a participat la Liberty Parade 2007), Brian Cross (same like Rivera), Tall Paul, Seb Fontaine.

Daca mai era si Tiesto aici totul era perfect :D

"Festivalul se desfăşoară într-o singură zi şi durează aproximativ 16 ore. Creamfields se poate traduce printr-o atmosferă explozivă. Este un maraton al celor mai mari trupe şi DJ de muzică electronică şi dance din lume ai momentului, precum şi al celor mai cunoscute hituri de gen", susţin organizatorii.

Bilete se pot cumpara de pe site-ul oficial al
evenimentului.
  • 75 lei, pana la data de 30 iunie 2008;
  • 100 lei, pana la data de 1 august 2008;
  • 125 lei in ziua evenimentului.

Nu as zice ca este in concurenta cu Liberty Parade care are deja o traditie in Romania si care isi propune sa promoveze djii din Romania pe langa numele straine care vin si mixeaza an de an.

Eu zic ca merita sa investiti acesti bani daca sunteti pasionati de muzica electronica...Atmosfera la un asemenea festival este fantastica.

No comments: